Over mij

LOTTE KARLIJN

Lotte Karlijn staat voor eigenzinnigheid, fantasie en het omzetten van persoonlijke verhalen naar creativiteit.

Minimalistische kunst heeft mij altijd geïntegreerd; de kracht van eenvoud. Grafische lijnen, subtiele kleuren en een persoonlijk verhaal dienen als basis voor mijn kunst.

En omdat ik zelf erg kan genieten van minimalistische kunst, wil ik dit ook voor jou mogelijk maken. Persoonlijke kunst is een verrijking voor jouw interieur.

Maar wie is Lotte Karlijn? Kortom: ik ben Karlijn – Fun fact: Lotte is mijn 2e naam, vandaar Lotte Karlijn – en ik woon in Twente, Overijssel. Niet ver hiervandaan heb ik aan de Jan des Bouvrie Academie, Interior, Design and Styling gestudeerd. Kunst en interieur hebben altijd een grote rol in mijn leven gespeeld, dus het is niet verrassend dat ik Lotte Karlijn heb opgericht…

En het is ontstaan als een spontane actie. Een kwestie van gewoon beginnen en kijken hoe het loopt, iets met ‘Twentse nuchterheid’ vermoed ik. Het begon gewoon als hobby. Van het maken van illustraties bestaande uit één lijn. Voor ieder persoonlijk met ieder een eigen verhaal. Daar staat Lotte Karlijn voor.

Karlijn Nijveld van Lotte Karlijn

“Ik geloof in het feit dat een fijn interieur je persoonlijkheid laat groeien.”

Lijntekeningen - Oneliners - Lijntekening - Lotte Karlijn
Lijntekeningen - Oneliners - Lijntekening - Lotte Karlijn
Lijntekeningen - Oneliners - Lijntekening